Peppes Pizza, Drammen stasjon

Pizza restaurant

Norsk pizzahistorie starter way back i Amerika. Ekteparet Louis og Anne Jordan hadde bestemt seg for å flytte til Norge og tilbake til Annes Norwegian roots. Louis tenkte: Nytt land, nye muligheter. Var det noe som var missing over there som han kunne lansere? Anne fikk en idé:

– Honey, don’t ya think Norwegians would love pizza? sa hun.

Louis hadde fått servert sin Norwegian Dream; nemlig pizza – the American way. Det manglet verken på hunger eller guts, så han begynte umiddelbart the hard work med å gjøre sin nye pizza passion om til fremtid. For å sluke så mye pizza knowledge som mulig, tok han seg jobb på pizzarestauranten “Pepe Pizzeria” i Connecticut. Tilbake i Norge brukte Louis denne kunnskapen som inspirasjon til å skape en ny og unik amerikansk pizza. ”Peppes Pizza Pub” som vi først het, åpnet dørene for første gang i mai 1970 på Solli. Resten er norsk pizzahistorie. Og det gleder oss at du er en del av den.

Peppes Pizza er den største pizzarestaurant-kjeden i Skandinavia med over 2.500 ansatte. Vi er representert fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Peppes Pizza er markedsleder i såvel restaurant- som leveringssegmentet, og har bygget opp en solid merkevarestatus gjennom over 40 år.

Del:
Share on Pinterest
There are no images.

Gi vurdering og skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Strømsø Torg 1 3044 Drammen
Få veibeskrivelse
Man-tors 13.00-22.30 Fre 12.00-23.00 Lør 12.00-23.00 Søn 13.00-22.00