Vertshuset Oscar og stallen

Restaurant

Velkommen til Drammens første biffrestaurant – etablert i 1972!

Vertshuset Oscar & Stallen har sin egen lille historie å berette. Bygningen som idag huser Drammens mest særpregede vertshusmiljø, har sin opprinnelse fra den gang det ikke fantes biler – den gang hester var lokalsamfunnets viktigste skyssmiddel. Hit kom bønder fra Drammens oppland og «parkerte» hestene mens de fallbød sine varer på byens torg.
På vertshuset var det plass for en pust i bakken for hestekarene. Her utvekslet man nyheter, og praten gikk livlig – bare avbrutt av en og annen «vrinskede kommentar » fra hestene som gjorde seg nytte av innholdet i krybbeposene. Mang en saftig historie ble nok også fortalt i dette miljøet. Og hvem vet – noen benyttet kanskje anledningen til å gjøre en hestehandel eller to?
Fremdeles er det liv i dette gamle vertshuset – til glede for mange. Og blandt andre godbiter på menyen har vi selvfølgelig en saftig Stallmesterbiff.
Vertshuset Oscar & Stallen har identisk meny- du trenger bare velge
hvilket miljø du vil sitte i.  Bord kan bestilles 24 timer i døgnet via vår Online funksjon!

 

Del:
Share on Pinterest
There are no images.

Gi vurdering og skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Øvre Torggate 6 3017 Drammen
Få veibeskrivelse
Vi holder åpent mandag – torsdag fra kl 16.00, fredag – søndag fra kl 15.00. Kjøkkenet stenger kl 21.30 mandag – torsdag, fredag-lørdag kl 22.00 og søndag kl 20.30.