Ellie Goulding bekreftet til Elvefestivalen 2020!

Ellie Goulding er et av verdens heteste pop-navn, og er bekreftet til Elvefestivalen i Drammen 22. august 2020. Den britiske hitmakeren står bak globale hitlåter som «Burn» og «Love Me Like You Do» og er nå klar for å erobre Byparken under årets festival.

«Det er helt fantastisk å få et så stort internasjonalt navn på plakaten. Vi gleder oss til å se henne trollbinde publikummet med sitt sceneshow!», sier festivalsjef Louise Prestgard.

Artisten er kjent for sin fengende popmusikk, og musikkverdenen anser Ellie som den store pioneren innen sjangeren. Med sitt unike talent for å skrive følelsesladet pop, steg hun allerede den første uken til topps på de britiske hitlistene med sitt debutalbum ‘Lights’ i 2010. Samme år vant hun BBCs ‘Sound of’-prisen og den anerkjente prisen ‘Critic’s Choice Award’ på Brit Awards. Ellie Goulding har spilt store stadionkonserter verden over og gjorde seg bemerket med soundtracket til kassasuksessen ‘Fifty Shades of Grey’.

«Vi forventer stor pågang på billetter rundt dette artistslippet. Vi har gledet oss lenge til å kunne annonsere at en av verdens mest ettertraktede live-artister står klar for å fortrylle hele Drammen, det kommer til å bli en helt vanvittig stemning i Byparken!», sier bookingansvarlig Magnus Lund.

Drammen har utvidet konsertarenaen med 10 350 m² for å ta imot enda større stjerner på scenen enn tidligere år. I år lover festivalen et storslått konsertprogram med både internasjonale- og nasjonale headlinere.

«Ellie Goulding regnes som én av verdens beste, kvinnelige liveartister, og hun har en vanvittig utstråling og popteft!», sier festivalsjef Louise Prestgard.

«Dette er den første av flere spennende artister vi gleder oss til å slippe i tiden fremover», sier bookingansvarlig Magnus Lund.