Elvefestivalen 2019 begynner å ta form

God stemning på torget

Den største folkefesten i området er utvilsomt Elvefestivalen i Drammen sentrum.
22.-25.august vil byen pulsere av liv og feststemte mennesker, når sommerens vakreste eventyr går av stabelen.
Festivalarenaen, som strekker seg hele veien fra Øvre Sund bro, langs elvebreddene og helt ned til og med Bystranda, har som mål å tilby et godt og engasjerende festivaltilbud av høy kvalitet også for de under 18år.

I år arrangeres festivalen for 25. gang, men den hviler ikke på laurbærene av den grunn.
-Elvefestivalen er stadig i endring. Folk kan forvente seg nye og spennende ting på programmet. Det er bare å glede seg, sier festivalsjef Louise Winness Prestgard.

Eventyrlige opplevelser
Hun forteller videre at byen blir fylt med spennende boder og morsomme opplevelser, tivoli og mange barnerelaterte aktiviteter i parken.
Elvevill, som er ungdommenes egen festival, flytter i år til byparken.
Vil du nyte servering med herlig retrostemning fra 50- og 60-tallet med Ypsilon-brua som superstilig kulisse? Da kan du glede deg over at den legendariske «Friluften» blir å finne i år også.

Folkefavoritter og høy allsangfaktor
Første artist som ble annonsert var ingen ringere enn Nilsen + Lund + Fuentes + Holm. Etter at deres gjenforening ble kjent, solgte de ut to fulle hus på Oslo Spektrum. Og nå er de klare for å ta Drammen med storm fredag 23.august.
”Dette kommer til å bli vanvittig gøy både for oss og for publikum. Vi klinker til, og skal lage fest hver kveld vi går på scenen. We`re gonna party like it`s 2009!”  ler Kurt.

Andre band ut er Donkeyboy. Kvartetten fra Drammen, som ble et av Norges aller største popband med låtene «Ambitions» og «Sometimes» i 2009. Når de nå feirer tiårsjubileum som band, kan de se tilbake på et tiår der de har vunnet både hjerter og priser med sine fengende poplåter.

DiDerre er tredje i rekken som offentliggjøres før folkefesten. Bandet har vært en folkefavoritt i så mange år, så her er alt gjort klart for allsang til lyden av norsk 90-talls-pop!

-Det er bare å følge med, for etter påske vil bandene bli annonsert som perler på en snor, sier Louise med et smil.

Målet er at festivalen skal være tilgjengelig for alle med tilbud for både barn, unge og voksne, uavhengig av kulturell bakgrunn. Ta med deg noen du er glad i, og gjør deg klar for en fantastisk festival – med fest, allsang, aktiviteter og topp stemning!

www.elvefestivalen.no