Elvefestivalen 2020 er avlyst

Kjære Elvefestivalvenn,

I dag kom beskjeden fra kulturministeren som vi både fryktet og forventet.
På bakgrunn av nasjonale retningslinjer, må vi med blytungt hjerte, informere om at konsertene i Byparken under Elvefestivalen 2020 er kansellert grunnet COVID-19. Vi støtter de nasjonale retningslinjene fullt ut. Helse og sikkerhet kommer først nå.

Avlysningen betyr dessverre at vi ikke får avholdt konsertene med Ellie Goulding, Lukas Graham og alle de andre fantastiske artistene vi hadde gledet oss til å annonsere. Vi er utrolig lei oss for dette! Vi hadde virkelig sett frem til et flott 25 års jubileum i 2020 sammen med fantastiske festivalgjester, frivillige, partnere og artister. Vi retter nå vi blikket fremover og ser kurs mot 2021! Vi kommer enda sterkere tilbake med et litt forsinket jubileum neste år.

Alle billetter vil automatisk bli gjeldende for 25 års jubileet i 2021, men hvis du vil ha refusjon på billetten må du kontakte Ticketmaster på tlf 22 82 81 97 innen 1. august.
Dette vil bli tilbakebetalt til kontoen som dere kjøpte billetten fra innen 30 dager.

Torsdag 30. april vil vi komme tilbake med mer informasjon om hvorvidt vi kan gjennomføre mindre deler av folkefesten i sentrum innenfor trygge smittevernrammer og gjeldende retningslinjer.