Elvefestivalen utvider med nytt og større område!

Annonse
Elvefestivalen utvider med nytt og større område!
Fredrik Hagelund og Louise Prestgard lover storslått jubileumsprogram og har flere nyheter på lur.

Elvefestivalen flytter fra Gamle Kirkeplass til Byparken i 2020. Det er i forbindelse med 25-årsjubileet at Elvefestivalen utvider til nytt og større område. Konsertprogrammet vil også i år gå over to dager, det er 21. og 22. august som er blitt utpekt som dato for årets festival.

«Fjorårets festival slo alle besøksrekorder og viser at byen trenger en arena for større artister. Dette er startskuddet på en langvarig satsning som skal utvikle festivalen til å bli en av regionens- og landets beste arrangement, og dette vil sette Drammen på festivalkartet», sier Louise Prestgard, festivalsjef for Elvefestivalen.

Elvefestivalens program i Byparken er en del av landets største byfester, med 120-150.000 mennesker som besøker byen over tre dager. I år lover festivalen et storslått jubileumsprogram med både internasjonale- og nasjonale headlinere.
«Dette er bare den første av mange store nyheter vi gleder oss til å fortelle. Allerede førstkommende tirsdag lanserer vi første internasjonale headliner til programmet i Byparken», sier bookingansvarlig Magnus Lund.

Annonse

I 24 år har Elvefestivalen manifestert seg som en viktig del av kultursatsningen i Drammen. Festivalens konsertarena har tidligere ligget på Gamle Kirkeplass og Strømsø torg, det er altså en markant endring i størrelsen i 2020. En storslått markering av 25 år med festivalminner, ligger til grunn for satsningen.
«Med 15200 m² stor konsertarena åpner det mange spennende muligheter for oss til å gi gjestene flere gode tilbud inne i arenaen. Vi kan love at dette blir en versjon av festivalen som vil overgå alt gjestene våre tidligere har opplevd på Elvefestivalen!», sier Prestgard.