NB: Det er satt i gang flere tiltak for å begrense koronasmitte. Arrangementer kan være avlyst eller utsatt. På nettsidene til attraksjoner, virksomheter og arrangører vil du finne oppdatert informasjon om hvilke tiltak, og hva som gjelder for de respektive stedene.

Laster arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Åsen tur

25. februar @ 17:55 - 20:30 CET

På tirsdag starter vi fra Wildenveys plass i Mjøndalen og går en runde oppom Åsen. Turen er på ca 9km. Husk brodder da deler av runda er islagt. Det er noe mindre parkering på Wildenveys plass en normalt, men det er mulig å parkere bak rådhuset og ved kirka.
Generelt: Turene er gratis og passer godt for deg som liker å gå tur sammen med andre. Man blir kjent med nye turområder, og trenger ikke være redd for «å gå seg bort» 🙂 Det er alltid minst to turledere med for å ivareta sikkerheten på turen. Turene går i relativt høyt tempo, mellom 3 og 5 km. i timen og varer i ca. 2 timer. Vi tar pauser der vi samler gruppa, drikker/spiser og kanskje også forteller litt om området. Ta alltid med drikke og litt «snacks». Sjekk værmelding og kle deg deretter. Gode terrengsko med ullsokker blir aldri feil. Det er greit å ha med hund så lenge den ikke sinker gruppa.
https://www.facebook.com/events/211570346909471/

Detaljer

Dato:
25. februar
Tid
17:55 - 20:30
arrangement Category:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/211570346909471/

Arrangør

DNT aktiv
Epost:
noreply@facebookmail.com

NB: Med forbehold om feil eller endringer. Sjekk alltid med arrangøren om oppdatert informasjon for arrangementet.