NB: Det er satt i gang flere tiltak for å begrense koronasmitte. Arrangementer kan være avlyst eller utsatt. På nettsidene til attraksjoner, virksomheter og arrangører vil du finne oppdatert informasjon om hvilke tiltak, og hva som gjelder for de respektive stedene.

Laster arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Gummislampoesi #2

1. desember 2016 @ 19:00 - 22:00 CET

Ordsmedene kommer!

Med en magisk blanding av rap, stand-up og poesi inntar norges heftigste slampoeter Gummibaren. Det blir direkte tale og ordkunst, musikalsk og poetisk, politisk korrekt og ukorrekt – og ikke minst jævla morsomt!

SOFIA
Sofia Knudsen Estifanos er utdanna skuespiller fra Nordic Black Express og Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag (HiNT). Hun jobber frilans som skuespiller, programleder og slampoet, og har skrevet slampoesiforestillinga « å vei mot no’ innmari ålreit», som hadde urpremiere på Torshovteateret under SPKRBOX-festivalen høsten 2016.

MARTINE
Martine Johansen er forfatter av beatromanen Hvite jenter kan ikke synge blues (Vigmostad & Bjørke 2015). Hun er aktiv SLAM!poet, avholder workshops i sjangeren, er styremedlem i SLAM!kollektivet og redaktør for kulturtidsskriftet MELKog skamløs Elvis Presley-fan. Mer om Martine: http://www.hvitejenterkanikkesyngeblues.com/

EVELYN
Regjerende oslomester i slampoesi.
Evelyn Rasmussen Osazuwa er skuespiller og slampoet fra Oslo. Høsten 2016 vant hun det svenske mesterskapet i team-slam sammen med Taro Vestøl Cooper, Sofia Knudsen Estifanos og Marius

Fotokred:
Sofia : Andrea Vik
Evelyn: Sandra Dal
Martine: Frank Michaelsen

Detaljer

Dato:
1. desember 2016
Tid
19:00 - 22:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/368196073525505

Sted

Gummibaren
Grønland 57
Drammen, Drammen 3045 Norway

NB: Med forbehold om feil eller endringer. Sjekk alltid med arrangøren om oppdatert informasjon for arrangementet.