NB: Det er satt i gang flere tiltak for å begrense koronasmitte. Arrangementer kan være avlyst eller utsatt. På nettsidene til attraksjoner, virksomheter og arrangører vil du finne oppdatert informasjon om hvilke tiltak, og hva som gjelder for de respektive stedene.

Laster arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

The Assassin (Hsiao-Hsien Hou, TAI 2015, 105 min) 12 år

25. februar @ 21:00 - 22:55 CET

Enestående vakkert! I Tang-dynastiets Kina blir Nie Yinniang kidnappet og lært opp i kampkunst som leiemorder – med oppdrag å drepe mannen hun elsker…
Under Tang-dynastiet i det 8.århundrets Kina blir Nie Yinniang, 10-årig datter av en general, bortført og lært opp av en nonne i Wushu (kinesisk kampkunst). Hun har blitt rekruttert for å eliminere onde og korrupte lokale guvernører. Etter å ha feilet i et oppdrag blir hun som straff sendt tilbake til sitt opprinnelige hjemsted. Oppdraget er å drepe mannen hun var forlovet med, en fetter som nå leder den største uavhengige hæren i det nordlige Kina. Etter 13 år i eksil må hun nå konfrontere sine foreldre og sine undertrykte følelser for mannen hun elsker. Skal hun fullføre sin mesters oppdrag eller følge sin egen samvittighet?
Det tok den taiwanske filmskaperen Hou Hsiao-Hsien ti år å realisere filmen. Han har laget film siden 80-tallet og er en ledende regissør av World Cinema. Han vant gull-løven i Venezia i 1989 for «A City of Madness».
«The Assassin» ble kåret til årets beste film av 168 anmeldere fra hele verden i Sight & Sound. Filmen fikk terningkast 6 i Aftenposten, P3, Adresseavisen og Klassekampen for å nevne noen her hjemme. Bergens Tidende skrev «Det skal godt gjøres å oppdrive noe vakrere enn dette verket. Godbiter i ermet for dem som liner kunstfilm og tradisjonell kampsportfilm.» Denne bør du få med deg!
https://www.facebook.com/events/757714058041571/

Detaljer

Dato:
25. februar
Tid
21:00 - 22:55
arrangement Category:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/757714058041571/

Arrangør

Drammen Filmklubb
Epost:
noreply@facebookmail.com

Sted

KinoCity
Bragernes Torg 2A
Drammen, 3017 Norway
+ Google Map

NB: Med forbehold om feil eller endringer. Sjekk alltid med arrangøren om oppdatert informasjon for arrangementet.