KulturAid Drammen spesial :Jonas Fjeld m/band

Jonas Fjeld Fotokredit: Nina Djærff
Jonas Fjeld Fotokredit: Nina Djærff

KulturAid Drammen har, i stolt samarbeid med Working Class Hero, gleden av å meddele at det blir eksklusiv live stream konsert med Jonas Fjeld påskeaften, lørdag 11. april klokken 20.00.
Konserten er en del av det store kulturelle dugnadsarbeidet i kommunen gjennom live stream prosjektet KulturAid Drammen.

Det har dukket opp mange kreative og digitale løsninger på formidling av musikk og kultur rundt i landet de siste ukene. KulturAid Drammen er det første initiativet hvor kulturlivet, næringslivet, kommunen og lokalt media går sammen om en så stor satsning. Drammen kommune støtter dugnaden økonomisk og ansatte i kulturområdet i kommunen vil bidra sammen med Byen Vår Drammen og kulturaktører i å skape spennende, lokalt og aktuelt innhold i kanalen. Drammens Tidende bidrar aktivt inn i prosjektet med live stream gjennom sine kanaler, redaksjonell omtale og markedsføring.

«Nesten hele døgnet er det nyheter om korona-utviklinga på dt.no. I en så alvorlig situasjon, gleder det oss å kunne bringe også positive og magiske øyeblikk rett hjem til dere alle», sier ansvarlig redaktør Espen Sandli i Drammens Tidende.

«Det er fantastisk når gode krefter i byen forenes i et så positivt prosjekt som KulturAid Drammen. Vi er svært takknemlige for at Jonas Fjeld og Working Class Hero ønsker å bidra. Nå kan hele Norge hygge seg med livekonsert med Jonas Fjeld på påskeaften», sier Louise Prestgard, bookingansvarlig i KulturAid/Byen Vår Drammen.

Konserten påskeaften blir med fullt band, og vi gleder oss stort over at Jonas Fjeld kan komme hjem i stuene til folk denne kvelden. Prosjektleder i Working Class Hero, Christian Selvig, er svært fornøyd med at Jonas Fjeld-konserten nå blir en realitet.
«Kultur til alle!», sier Selvig entusiastisk.

Konserten er gratis og streames live her på drammen.no, vår Facebook side og på dt.no klokken 20.00 påskeaften/lørdag 11. april.