Spis for 100

Er du glad i mat?
Kampanjen Spis for 100 duker for gode smaksopplevelser i sentrum, hvor du alene, eller sammen med familie og venner kan samles rundt bordet med velsmakende måltider.
I kampanjeperioden kan du spise deg gjennom Drammen sentrum når flere restauranter tilbyr gode måltider for bare en hundrelapp. Restaurantene står klare ved grytene og tilbyr én, eller flere retter. Målet med konseptet er at du kan oppdage en ny favoritt og samles over et godt måltid, spre matglede og skape levende møteplasser.
Alle restaurantene som er med, vil ha en plakat på døra som beviser at de tilbyr Spis for 100. Enkelte steder kan det nok være lurt å bestille bord på forhånd, ellers er det «first come, first serve» som gjelder.

Spis for 100 gjelder hver dag hele perioden fra kl.16, men det er opp til den enkelte restaurant utover dette å bestemme om de ønsker å servere retten fra et tidligere tidspunkt på dagen. Vær oppmerksom på at noen kan ha stengt enkelte dager.

Velg ditt favorittsted eller prøv noen nye. Velkommen til bords!

Husk gratis parkering i P-husene Thamsgate, Blichsgt og Grev Wedel fra kl.16 hverdager og kl.12 på lørdag. Søndag gratis.

Ved spørsmål om bordreservasjon, allergener, tidspunkt osv, ta kontakt med den aktuelle restauranten.

Alle restauranter og menyene kan du se her:
www.drammen.no/spisfor100