Vinnere av Årets Julevindu 2020

Årets jul blir en annerledes jul, så det ble gjort litt ekstra i sentrum for at du skal få en vakker, spennende og forhåpentlig inspirerende tur i byen.
Årets Julevindu, hvor 20 butikker i Drammen sentrum deltok, var en konkurranse der publikum stemte frem sin favoritt på dt.no og på Instagram med taggen «Jul i Drammen». Det vanket premier til både publikum og vinneren av byens fineste butikkvindu.

For første gang ble årets julevindu i Drammen sentrum kåret.
Nærmere 4000 klikket seg inn på avstemming, og det ble Blåveispiken Blomster som gikk av med tittelen Årets Julevindu 2020.

Foto: Skjermdump Blåveispiken Blomster / Facebook

– Tuuuusen takk!!! Til alle dere som har stemt oss frem til å vinne årets julevindu i Drammen!
Veldig, veldig takknemlig ♥️, skriver Blåveispiken Blomster på sin Facebookside.

Kari-Anne, Laila og Sara er de heldige som ble trukket ut som vinnere av flotte goodiebags med masse spennende godbiter fra butikkene i sentrum.
Premiene ble gitt av Retropiken, Paul & Pauline, Domino gutt & pike, Glasshytta, Blåveispiken blomster, Ulla garn, Barneskatter, og Byen Vår Drammen (Citypuls -gavekortet for Drammen sentrum).

Butikkene sponset fine premier

På Instagram kunne man vinne Citypuls -gavekortet for Drammen sentrum ved å ta bilde av sitt favoritt-vindu. Jannike ble den heldige som stakk av med premien.

Det har vært god respons fra både butikker og publikum, og dette lille ekstra skaper enda mer julefølelse når man beveger seg gjennom gatene i sentrum.
– Dette var første gang vi gjennomførte Årets Julevindu, men vi håper dette skal bli en ny tradisjon. Mange har gjort en fantastisk innsats, og vi vil rose alle butikkene i sentrum som har jobbet med sine vinduer. Så håper vi mange tar turen til sentrum og lar seg inspirere av butikkenes juledekorasjoner, sier sentrumsleder Helle-Stine Høvås.

Vi gratulerer til alle vinnerne, og takker alle som har deltatt og bidratt til en ekstra koselig julestemning.

Psssst: Husk å delta i vår julekalender – Alle som deltar er med i trekningen av hovedpremien som er overnatting for 2 på Comfort Hotel Union Brygge + gavekort på 1000kr som kan benyttes hos Anchas Bodega eller Cafe Bragernes.Klikk her for å komme til vår julekalender