
Om
Norsk Tradisjonsmat - Fra Røtter til Framtid
Hør fortellingen om Norges kulinariske arv i et engasjerende foredrag om norsk tradisjonsmat! Her utforskes historien bak ikoniske retter som lutefisk og fårikål, men du får også et blikk på hvilke endringene som påvirker vår matkultur i dag.
Men mest av alt, drøm sammen om en spennende fremtid der norsk tradisjonsmat blomstrer gjennom bærekraft og innovasjon. Dette er ikke bare mat; det er en reise gjennom smak, historie og muligheter. Bli med oss på et foredrag som vil begeistre dine sanser og inspirere din matlidenskap!
Christopher Sjuve er matskribent i Dagbladet. I 2006 ble han kåret til «årets matformidler», blant annet som «VG-kokk». Sjuve var programleder for Nesevis på NRK høsten 2012. Programmet handlet om smak og lukt og ble laget sammen med den svenske sjampanjekjenneren og forfatteren Richard Juhlin.
Pris fra
Billettype | Billettavgift |
---|---|
Medlem | Gratis |
Honnør | NOK 100,00 billetter |
Med forbehold om prisendringer.