
Om
Lørdag 29. mars og lørdag 5. april arrangerer Haandbryggeriet Skur 4 kurs i ølsmaking for nybegynnere. I dette kurset gis det en teoretisk introduksjon til blant annet råvarer, bryggeprosessen, syrning av surøl, fatlagring, og hvordan vi lager glutenfritt- og lavkarbo-øl. Det vil smakes på ca. 10 ulike øltyper hver kursdag, og du vil få en god innføring i karakteristiske smaker, farger og aromaer. Del 1 vil ta for seg Pils/lagerøl, og øl hvor humlen står i fokus, som for eksempel IPA og Pale Ale. Del 2, lørdag 5. april, tar for seg mørkt øl som blant annet Stout, Porter, Barleywine, samt surøl, hveteøl, juleøl og Belgisk øl. Og prisen? Kun kr. 499 for begge moduler som betales ved oppmøte første kursdag. Beregn ca. 4,5 timer for hver kursdag. Kurset avholdes på Skur 4, og bindende påmelding sendes skur4@haandbryggeriet.no. Med forbehold om minimum 10 påmeldinger for kursgjennomføring
Pris fra
Billettype | Billettavgift |
---|---|
Pris | NOK 499,00 billetter |
Med forbehold om prisendringer.