
Om
Bli med på en spennende felles utforsking av vin og sjokolade. Vin-entusiast Kjersti Svenning og Criollo-gründer Odd Arild Ringen vil servere utvalgte viner og sjokolader som vi smaker på og utforsker alene og i kombinasjon. Hvordan smaker sjokoladen egentlig når vi gir oss tid til å la den smelte på tungen og med oppmerksomhet observere hvordan smakene utvikler seg underveis i munnen? Hvilke smaksnoter kan vi oppdage i de ulike vinene? Og ikke minst; hva oppstår i møte mellom disse smakene når vi kombinerer ulike viner med sjokolade?
På dette arrangementet vil du lære grunnleggende teknikk for vinsmaking, samt bli kjent med og smake et knippe utvalgte viner.
Du vil også lære litt om hvilke typer kakao vi har, dyrking av kakao og generelt om sjokolade. Det vil selvsagt også bli rom for å stille spørsmål om relevante temaer.
Men viktigst av alt: I sentrum for det hele står smakene! Kanskje kan vi oppdage nye sider ved vårt eget sanseapparet og legge merke til nyanser som normalt går forbi vår bevissthet?
Om kursholderne:
Kjersti Svenning: Har jobbet profesjonelt med vin i over 20 år, blant annet som kundeveileder og sensorisk dommer i Vinmonopolet. Er generelt opptatt av og nysgjerrig på ulike smaker og smakskombinasjoner. Liker å leke med smak og å inspirere andre til å gjøre det samme.
Odd Arild Ringen: Gründer av Økosjokolade AS og Criollo Sjokoladebar AS. Han er åpenbart en sjokolade-entusiast, og er alltid med på prøvesmaking av nye oppskrifter i kaféen. Etter snart 16 år i sjokoladebransjen og etter å ha formidlet tusenvis av oppskrrifter på sjokolade, konfekt og kaker har han en omfattende kunnskap om konseptet raw-kaker og plantebasert sjokolade.
Pris fra
Billettype | Billettavgift |
---|---|
Pris | NOK 890,00 billetter |
Med forbehold om prisendringer.