
Om
Vin-entusiast Kjersti Svenning og Criollo-sjef Bara Snersrud vil servere utvalgte viner og sjokolader som vi smaker på og utforsker alene og i kombinasjon. Hvordan smaker sjokoladen egentlig når vi gir oss tid til å la den smelte på tungen og med oppmerksomhet observere hvordan smakene utvikler seg underveis i munnen? Hvilke smaksnoter kan vi oppdage i de ulike vinene ? Og ikke minst; hva oppstår i møte mellom disse smakene når vi kombinerer ulike viner med sjokolade?
På dette arrangementet vil du lære grunnleggende teknikk for vinsmaking, samt bli kjent med og smake et knippe utvalgte viner.
Du vil også lære litt om hvilke typer kakao vi har, dyrking av kakao og generelt om sjokolade. Det vil selvsagt også bli rom for å stille spørsmål om relevante temaer.
Men viktigst av alt: I sentrum for det hele står smakene! Kanskje kan vi oppdage nye sider ved vårt eget sanseapparet og legge merke til nyanser som normalt går forbi vår bevissthet?
Om kursholderne:
Kjersti Svenning har jobbet profesjonelt med vin i over 20 år, blant annet som kundeveileder og sensorisk dommer i Vinmonopolet. Er generelt opptatt av og nysgjerrig på ulike smaker og smakskombinasjoner. Liker å leke med smak og å inspirere andre til å gjøre det samme.
Bara Snersrud har jobbet på Criollo i tilsammen 5 år, det siste året som daglig leder. Hun er utdannet konditor fra Frankrike og har tidligere jobbet med blant annet sjokolade hos Pascal i Oslo. Bara elsker å eksperimentere med nye sjokoladesmaker og står bak en rekke av konfektene og sjokoladeplatene som er laget på Criollo.
Pris fra
Billettype | Billettavgift |
---|---|
Voksen | NOK 750,00 billetter |
Med forbehold om prisendringer.