Personvernforordningen

Ansvarlig for nettstedet og kontaktinformasjon:
Byen Vår Drammen AS
Thams gate 5, 3016 Drammen

www.drammen.no benytter WordPress (CMS Platform)

Som besøkende på www.drammen.no vil det bli lagret cookies (informasjonskapsler) lokalt i din nettleser. Ved eventuelle innlegg du som besøker måtte gjøre, lagres navn, epostadresse og landingsside i informasjonskapsler lokalt i din nettleser. For å slette disse dataene må du gjøre det manuelt i nettleseren din eller anskaffe et program som sletter informasjonskapsler.

Som registrert bruker av www.drammen.no lagres det informasjonskapsler i din nettleser, samt data lokalt på vår webserver. Denne informasjonen består av navn, brukernavn og passord, hvor mange og hvilke arrangementer du har registrert, hvilke brukerrettigheter du er tildelt, når og hvor lenge du har vært innlogget samt eventuelle økter du har startet på. For å slette deg og din informasjon som bruker, må du ta kontakt med administrator av www.drammen.no på post@bvd.no. Du må også ta kontakt med administrator hvis du skal benytte deg av retten til dataportabilitet.

Arrangementer (Modern Tribe, The event calendar)

Arrangementer som du som er registrert bruker har lagret har du selv full råderett over. Disse slettes enkelt ved å logge inn på kontoen din og slette arrangementet. Informasjon om disse arrangementene vil da bli slettet permanent.
Vi deler eller videreselger ikke disse dataene og informasjonen blir utelukkende lagret på vår webserver.

Bedriftsoppføringer (WP Job Managment)

For å legge til en ny bedrift, vil det samtidig opprettes en bruker av WordPress knyttet til din kontaktinformasjon. For å slette deg som bruker/bedrift må du ta kontakt med administrator av siden på post@bvd.no.
Vi deler eller videreselger ikke disse dataene.

Kontaktskjemaer(Contact Form 7)

Kommunikasjon gjennom kontaktskjema «Nina hjelper deg» og «Bli aksjonær» blir sendt til oss på epost og vil kun bli brukt i vår korrespondanse med deg. Ønsker du innsyn i, eller å slette disse dataene, må du ta kontakt med administrator av siden på post@bvd.no.
Dataene vil ikke bli solgt eller delt med tredjepart.
Google analytics. Webanalyse
• www.drammen.no benytter Google Analytics for å lagre anonymisert besøksstatistikk. Eksempler på data som lagres i besøksstatistikken er:
• Operativsystem- og nettleserstatistikk.
• Hvilken nettadresse du kommer til www.drammen.no fra.
• Hvilke sider på www.drammen.no du klikker deg inn på.

Julekalender (Make)

For å delta i julekalender ber vi deg om navn og epost. Dette vil kun bli brukt i vår korrespondanse med deg i forbindelse med julekalender. Ønsker du innsyn i, eller å slette disse dataene, må du ta kontakt med administrator av siden på post@bvd.no.
Dataene vil ikke bli solgt eller delt med tredjepart.

Vi har ikke mulighet til å knytte disse dataene opp mot deg som person.