Vern om det lokale. Velg kortreist.

 

Julen er nær, julehandelen og den hyggelige førjulstiden er her. Unike og lokale favorittbutikker og -restauranter møter oss med julestemning, varme smil, gode opplevelser og ekstra service.

Torg og gater pakkes inn i stemningen fra julelys og juledekor og setter rammene for gode opplevelser og magiske øyeblikk. Gled dine nære, dine kjære og bruk ditt eget lokalmiljø – kjøp kortreiste julegaver og velg kortreiste opplevelser i år!

Hver dag står tusenvis av personer på for å yte sitt beste for deg som kunde, og nå er det viktigere enn noen gang å stå sammen for lokalmiljøet. I en spesielt krevende tid er det viktig at alle støtter opp om de lokale butikkene og restaurantene vi alle er så glade i.

Sammen kan vi bevare et levende og yrende lokalsamfunn. Sammen kan vi bidra til at kortreist handel og lokale opplevelser i Mjøndalen, Krokstadelva, Svelvik og Drammen også er her i morgen!

 

Unike butikker og personlig service

Drammen kommune har et stort og varierende tilbud av butikker innen handel, servering og service. Butikker med hyggelige ansatte som setter kunden i fokus. Nettopp for at du skal få den hjelpen du trenger, produktene du ønsker, opplevelsene som skaper minner for livet, og maten som smaker ekstra godt.

 

Usikker på hva du skal gi? Velg gavekort

Lokal handel gir en bedre følelse. Pakk inn gaver og legg de under treet med visshet om at de betyr litt ekstra for både deg selv og lokalmiljøet ditt. Og er du usikker på hva du skal gi? Gavekort er alltid en vinner! Smart å gi, perfekt å få, så har vi noe å glede oss ekstra til.

I år er det viktigere enn noen gang at du benytter deg av de lokale butikkene og restaurantene til julens forberedelser, julehandel og førjulshygge. Ønsker du lokale og unike butikker og restauranter her hvor du bor også i morgen, må du bruke de i dag. Sammen bevarer vi de unike, lokale

Sammen for Drammen!