Scandic Park Drammen

Sentralt plassert rett ved teateret og Bragernes Torg

Scandic Park Drammen er et hyggelig hotell nær naturområder og sentrum. Med sine fleksible møtefasiliteter og mange parkeringsplasser, er dette hotellet perfekt for møter og konferanser. Hotellet har kort vei til flytoget, og fine parkområder på begge sider.
Nyt frokost og lunsj i den romslige restauranten Urtehaven. Spis et bedre måltid i restauranten Hannas Kjøkken, der du kan velge noe fra à la carte-menyen. Rund av dagen med en kopp kaffe eller noe annet godt å drikke i lobbybaren Teaterhjørnet. Hotellet har en konferansekapasitet for opptil 280 personer og mange parkeringsplasser i garasjen. Som gjest hos oss har du alltid gratis WiFi.
Sentralt beliggende hotell i Drammen nær naturområder og sentrum. Spiralen elvepromenade ligger like ved, og du finner flotte turveier på begge sider av Drammenselva. Rekreasjonsområdet Bragenesåsen ligger bare få minutter fra hotellet, og tilbyr mange utendørsaktiviteter og attraksjoner. Når du er i Drammen, bør du også benytte anledningen til å få med deg en forestilling i vakre Drammen teater eller se en kunstutstilling på Vestfossen Kunstlaboratorium. Kort vei til buss og Flytoget.

Del:
Share on Pinterest
There are no images.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *