Siluette har freshet opp i lokalene


– Vi er glade i Drammen og her vil vi fortsette å være
Jentene i Siluette Drammen AS oppgraderer butikken i Schwenckegata 5 etter 11 år i Drammen sentrum. De har tro på Drammen og ser positivt på tiden fremover tross spesielle tider for alle.

– Vi ønsker og bygge en enda bedre nisje butikk i Drammen der hyggelige fasiliteter kombineres med god service og kunnskap i faget vårt.

Siluettejentene vet at mange kvinner sliter med å finne det undertøyet som passer deg best. Riktig Bh kan heve hele antrekket du har på deg, og bidrar til bedre selvtillit og mindre plager med nakke og rygg. Samtidig er det både behagelig og lekkert og se til.
Siluette jentene ønsker å gi sine kunder, enten de kommer til butikken i Drammen eller på Fornebu S, en god og profesjonell handleopplevelse. Hos Siluette er alle velkommen uansett størrelse og form!

Helheten
Skal du handle undertøy, skal du se etter akkurat det. Under Tøy. Det skal ha riktig passform, og være sømløst og skal være laget av utpreget kvalitet. Det skal gi deg riktig løft, uten og stramme eller klemme. Da trenger man litt hjelp.
Den hjelpen får du når du går i en ordentlig undertøysforretning. Og til dere under 30: Ikke undervurder en godt voksen kvinne med målebånd bak disken. De vet hva de snakker om.

De fleste tenker at de kjenner sin BH størrelse, men fakta er at 8 av 10 kvinner bruker feil BH. Det er nemlig ikke bare størrelsen det kommer an på, men bredden på ryggen og selve fasongen på bysten som avgjør hvilken størrelse som er rett for deg.

Det er helheten i en BH som utgjør god kvalitet. Skulderbånd som løftere cupen sånn at den ligger riktig og tett mot brystet, det samme med omkretsen under og rundt cupen.
Kvalitet koster, men ha heller en god BH, enn 10 dårlige.

– Når vi åpner butikken på mandag har vi 20% på hele butikken og hver dag etter det har vi gode tilbud resten av uken.
Velkommen skal alle være😊