Om
Bli med på en smakfull reise gjennom norsk historie – slik du aldri har hørt den før!
I den nye boka Vår norske mathistorie forteller forfatter og matentusiast Andreas Viestad historien om maten som har formet oss – og nasjonen. Dette er en fortelling om overflod og nød, om kreativitet og oppfinnsomhet, og om hvordan norske råvarer og tradisjoner har utviklet seg fra den første rakfisken for 10 000 år siden til Grandiosaens inntog på 1980-tallet.
Med varme, humor og fortellerglede tar Viestad oss med på en kulinarisk tidsreise gjennom Norge – og viser hvorfor våre smaker og retter er verdt å ta vare på. Velkommen til en kveld med inspirasjon, historier og ekte matglede.
Om forfatteren:
Andreas Viestad er kokk, matskribent og grunnlegger av Geitmyra matkultursenter for barn. Han har skrevet flere bestselgende kokebøker, og er kjent for sitt engasjement for norsk matkultur.
Pris fra
| Billettype | Billettavgift |
|---|---|
| Gratis | Gratis |
Med forbehold om prisendringer.








